Шпондер - це ідеальне поєднання найніжнішої свинячої соковитості та аромату дубового диму. Ця частина свинини з переплетених прошарків сала та м'яса, ніжно томлена у Смокері, не залишить байдужим любителів традиційної української кухні. Шматочок бочка необхідно просто покласти до рота та насолоджуватись неперевершеним смаком крафтового продукту. Ми рекомендуємо споживати шпондер охолодженим - саме так ви зможете відчути усі смакові якості та аромати, які дарує наш процес приготування. Готовий шпондер охолоджується та вакуумується. Після розігріву, згідно з нашими рекомендаціями, м'ясо не втрачає своїх смакових якостей, зберігається вся ніжність, соковитість та аромат готової страви. Мінімальний розмір шматка для замовлення від 700 г (+/- 200 г) Ціна вказана за 1 кг.