Пропонуємо авторські грузинські соуси, які стануть відмінним смаковим доповненням до наших м'ясних та рибних страв. Соуси створені за старовинними грузинськими рецептами. Відмінною рисою яких є те, що вони готуються тільки з натуральних компонентів, свіжих овочів та спеціально підібраних спецій. В кожному з соусів використаний свій особливий набір прянощів, які надають їм неповторного та особливого смаку та аромату. Сацебелі – в міру гостро-солодкуватий смак, виготовлений зі спілих томатів, щедро приправлених кінзою, кропом та спеціями. Аджика по-грузинськи - складається з болгарського та гострого перців, різніх прянощів, коріандру та хмелі-сунелі. Чилі - це поєднання чилі та болгарського перців, відрізняється особливою гостротою. Соус ароматний, обпікаючий надає стравам особливу глибину смаку. Соус BBQ - поєднання трьох смаків : солодко, кисло і гостро. Тільки натуральні інгридієнти, з додаванням меляси, чачи, яка витримана в дубовій бочці 3 роки, сливи маринованої, паприки, зіри, часнику гранульваного.