Пропонуємо авторські соуси, які стануть відмінним смаковим доповненням до наших м'ясних та рибних страв. Соуси створені за старовинними грузинськими рецептами. Відмінною рисою яких є те, що вони готуються тільки з натуральних компонентів, свіжих овочів та спеціально підібраних спецій. У кожному з соусів використаний свій особливий набір прянощів, які надають їм неповторного та особливого смаку та аромату. Сацебелі – в міру гостро-солодкуватий смак, виготовлений зі спілих томатів, щедро приправлених кінзою, кропом та спеціями. Аджика по-грузинськи складається з болгарського та гострого перців, різніх прянощів, коріандру та хмелі-сунелі. Чилі – це поєднання чилі та болгарського перців, відрізняється особливою гостротою. Ароматний, обпікаючий соус надає стравам особливу глибину смаку. Соус BBQ – це поєднання трьох смаків: солодкого, кислого та гострого. Тільки натуральні інгредієнти, з додаванням меляси, чачи, яка витримана в дубовій бочці 3 роки, сливи маринованої, паприки, зіри, гранульваного часнику.